Kolmannen Ceedeen Yhteys…

Tervehdyksiä taas pienen hiljasuuden jälkeen! Sen verran kiirettä pidellyt että kirjoitteleminen tänne on jäänyt entistäkin vähäisemmälle, mutta jos nyt koittaisi hiukan skarpata…

Jokatapauksessa se mitä tänään on mielessä, niin kävipä niin että tossa jokunen aika, itse asiassa kai about jo vuosi sitten kaivoin vanhat sämplerit ja muut räppi-välpyttimet kaapista ja väsäsin vanhalle ”back in the days-räpä-homielle” …eli kellekäs muullekaan kuin Teroristille muutamat biitit, jotka löytyvät nyt päivänvalon nähneeltä T-Ro : ”Kolmannen Ceedeen Yhteys”-lämiskältä.

Ulos tulemisesta ei voi tosin tämän tuotoksen kohdalla puhua, koska hommahan on sellainen että levyä ei koskaan julkaista, eikä kai T-ro meinaa julkaistakaan, vaan kaikki muutama kymmenen kopsua jaellaan harvoille ja valituille. Mutta jos jossain vastaan alla olevan näköinen tekele tulee niin zekatkaa!

Ja löytyyhän sieltä levyltä muuten alleskrivanneen vierailu-versekin kipaleesta ”Sun Dei”.

Mut jep, tykkiä ja vähintäänkin omaperästä räpää koko lätty, niinkun Terolta aina aikasemminkin on voitu odottaa…

Tälläsiä tänään, huomenna ehkä jotain muuta siitä mikä on pitänyt kiireessä eli tulevista omista projekteista, joten kanavilla pysykää!

Bless!

-Ras Kontti

Kategoria(t): Musiikki, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *