2016 loppumetrit / 2017 alkuaskeleet…

Tätä blogia ja sivuja ylipäätään on vaivannut oikeastan koko olemassa olonsa ajan pieni hiljaisuuden verho, vaikka kaiken aikaa jos jonkinlaista on tapahtunutkin.

Tosiaan koska moni on toivonut että päivittelisin tänne blogiinkin enemmän kaikennäköistä, niin ajattelinpas alkaa nyt tulevan uuden vuoden kunniaksi puskemaan tänne muutakin kuin pelkkiä instagram-fotoja. Luvassa siis biisejä, kuvia, linkkejä, videoita ja yleistä lätinää mistä nyt mieleen juolahtaakin.

Ihmiset on myös kiitettävästi kyselleet menneen syksyn aikana uuden musiikin perään, joten uskaltanen tässä nyt lupailla uutta sooloplätkää ensi vuodelle. Itse asiassa jo viime kesän aikana väsäsin pohjat pariin uuteen soolobiusaan ja tosiaan loppuvuoden aikana soolon väsäämisestä tuli entistä enemmän kuin ajankoihtaista. Tulollaan olis tällä kertaa osaksi hiukan paluuta takaisin oman aktiivisen musiikkiuran alkuaikoihin eli hiphopimpaan saundiin. Työn alla siis tollanen erikois-sekametelisoppa ysärin makuista hoppi-pläigää sekä marssivan puskevaa rootsi-reggaelua runsaalla sanansäilällä ja sylyllä inna Jah vibes!

Tosiaan Ruhtinaalliset me lyötiin poikain kanssa erinäisten lähinnä aikataulullisten probleemien takia määrittelemättömän mittaiselle tauolle tuossa syksyn taittuessa marraskuuksi ja se progis pidetään hyllyllä kokonaisuudessaan nyt ainakin koko tulevan vuoden. Ja mitä keikkoihin tulee, niin moisille ponkasen möykkäämään vanhan tutun dj-kokoonpanon kera, tiskeissä ja tuplaamassa Valitsija Jepuli ja perkussioissa Knuutilan Aleksi. Tulevista keikoista kuuluilee ennenpitkää pian enemmän!

Taidehommista vielä sen verran että uusia tauluja koitan keretä viimeistelemään valmiiksi ja kaikille halukkaille saataville myös tässä kohdakkoin. 

Mutta tosiaan tämän sekalaisen blogi-lässyttelyn starttaan nyt Turun juurileijona DJ Dread Lionin uudella miksauksella, zekatkaas karvan vajaa kakstuntinen tuhti nyahbinghi-rytmiikka-selektio miehen Mixcloudista.

Näillä mennään… Blessings!

-Ras Kontti

Kategoria(t): Keikat, Musiikki, Taide, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.