Kuvatuksia…

Tervehdyksiä!

Kelasimpa taas heittää menneiltä keikkalaisilta muutaman kuvan ihmeteltäväksi, kun niitä nyt tarjolla oli (Kiitokset vaan kuvaajille!) eli Tampereelta Kahvillaa ja Turusta Pikku-Torrea…

Ja kiitokset vielä tälleen jälkijunassakin kaikille paikoilla olleille, erityiseti big up Poko, Dread Lion, Killa Herman, Ilmari & the crew sekä Lauri Utopia.

Ja tulevista keikoista sen verran että alkujaanhan huomenissa piti ajella privaatti-keikkailemaan Kauniaisiin, mutta homma kurahti kalkkiviivoilla kun mestoille ei järjestäjä saanut lopulta tarvittavaa soundisysteemiä. Eli jos joku lukija sattui olemaan ed. mainittuihin kekkereihin jotain kautta suuntaamassa, niin pahoittelemma peruuntumista puolestamme. Ehkä paremmalla onnella tulevaisuudessa…

Näillä näkymin seuraavan kerran livenä alleskrivannutta & Co.:ta pääsee siis näkemään 9.5.2012 @ Vastavirta, Tampere, jossa ilmoille tärähtää Wasteland Dub-nimeä kantavat tansselmat. Tarkempaa infoa lisää lähempänä.

Mutta näillä eväillä eteenpäin…Paitsi ai niin, uusia biisejä on kasapäin työn alla mutta niistä enemmän jonkun ajan päästä. Blessings!

-Ras Kontti

Kategoria(t): Keikat, Musiikki, Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *